Hoe alle plannen momenteel een beetje vastzitten

Plan A. Die infoavond voor ouders organiseren lukt dus niet. De schepen van cultuur zei dat ik daarvoor met de mensen van de oudervereniging moet afspreken, maar die sturen me van het kastje naar de muur en hoe meer ik blijf aandringen, hoe minder ik ervan hoor.

Plan C. Had ik bijna de derde versie af (dankzij de zeer nuttige feedback van de fantastische nalezers, waarvoor zoveel dank), een versie die nog best wat voeten in de aarde had wegens een paar dingen omgegooid… is er een probleem met de harde schijf en kan ik de map met dat bestand niet meer openen. (Ik kan trouwens aan geen enkel van mijn bestanden meer.) Maar geen nood, want dat wordt allemaal automatisch opgeslagen in de cloud van manlief. Blijkt echter dat het van de cloud niet gekopieerd kan worden en ook versturen via e-mail lukte niet. What the…? Manlief heeft beloofd dat hij het zal uitzoeken.

O, en dan die musical die we met de jazzband gingen opvoeren, en waar ik  eerder toevallig naar verwezen had (bij die 10 vragen). De reden waarom ik daar nog niets over gezegd had, was omdat ik er eigenlijk niet zeker van was of het wel zou lukken. En inderdaad: een maand voor de opvoering is er heisa in de band, vertrekt de bandleader met slaande deuren, moet hij met honingzoete stemmen weer binnengehaald worden, en blijkt ook dat hij tegelijkertijd aan een ander project meewerkt waarvoor hij op dezelfde dagen moet repeteren. Tot zover de musical dus.

Maar we gaan niet bij de pakken blijven zitten.

Manlief krijgt dat document vast wel uit de wolk losgepeuterd, en wat plan A betreft, ga ik gewoon geen infosessie geven dan, maar gewoon dat boek afwerken (wat ik gelukkig wel op een USB-stick had staan).

 

 

 

19 gedachtes over “Hoe alle plannen momenteel een beetje vastzitten

  1. Merci 🙂
   Soms vraag ik me af of ik ook een beetje aan zelfsabotage doe. Of ik sommige dingen onbewust expres te lang laat liggen of te weinig op veilig speel, zoals met die computer. Omdat wat niet af is niet te licht bevonden kan worden? Chance dat ik de blog heb, want dat helpt me echt wel doorzetten.

   1. Een grote troef dat je jezelf zo goed en eerlijk kan doorgronden en bijsturen, dan komt het zeker voor elkaar, maar soms zijn er veel hindernissen te overwinnen voor je er bent. En geduld hé… veel geduld. Soms lastig.

 1. ‘k Had hem even doorgemaild, de proefleesversie, maar toen pas zag ik dat je hem al bijna helemaal had herwerkt. Het zal wel uit de cloud te vissen zijn op één of andere manier.
  Schouderklopje.

  1. Da´s lief van je 🙂 Ja, die versie heb ik ook nog in mijn mail staan. En ik heb de laatste versie dus ook wel in de cloud zien staan, maar hij kreeg het daar niet uit gekopieerd? Enfin, het zal allemaal wel te regelen zijn, alleen moet ik mijn man achter de computer krijgen… Hopelijk dit weekend!

 2. Kleine Atlas

  hey, hoe is het ondertussen met de plannen en ter ziele gegane gegevens (yes eindelijk nog eens die prachtige uitdrukking kunnen gebruiken), zijn ze al een terug een beetje boven water aan het komen?

  1. Ja, het is gelukt, dit weekend! Op de computer van mijn schoonouders marcheerde het wel, en hebben we het uit de cloud kunnen plukken, en naar mijn e-mail gestuurd, en nu wordt er dus aan voortgewerkt 🙂

 3. Oef, blij dat tegen dat ik dit bericht lees, je je tekst terug hebt! Succes met verder schrijven; ik geef ondertussen in gedachten die oudervereniging de broodnodige spreekwoordelijke “schop onder hun gat” 😉

  1. Haha, bedankt 🙂
   Ik vrees er een beetje voor, wat die oudervereninging betreft. Zeker nu juni aangebroken is: het begint hier al erg warm te worden, en dan komt niemand nog de deur uit om naar voordrachten te gaan… Waarschijnlijk kan ik echt maar beter eerst die tekst schrijven, en dan dit najaar er een soort workshop opver geven. Als de school weer begint en iiedereen zich plots weer zorgen begint te maken over schoolcijfers…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s