Reclaam: lees eens een blovel

Géén typefout in de titel: blovel is een echt woord. Het is een kruising tussen een blog en een novelle. Fijn leesvoer dus, in hapklare afleveringen, en de laatste nieuwe stap in de ontwikkeling van de oeroude roman. Want dit is puur millenium-stuff: interactie met je lezers tijdens de opbouw van je verhaal, waardoor je meteen reacties krijgt en kan bijsturen.

Christine is er een paar weken geleden een mooie begonnen, onder de titel Chris! Een aangename leeservaring voor wie om de twee dagen een paar minuutjes naar Zuid-Frankrijk wil ontsnappen -ik ben alleszins al helemaal mee 🙂

De eerste aflevering kan je hier lezen. En een leuke extra is dit kijkje achter de schermen.

Veel leesplezier!

 

14 gedachtes over “Reclaam: lees eens een blovel

    1. Goed idee! Het is inderdaad een flinke stap buiten de comfortzone, maar dat moeten we soms doen he 🙂
      Ik had ook wel schrik dat je materiaal op die manier sneller gestolen kan worden, maar langs de andere kant: omdat er zo duideljk bij staat wanneer het gepost is, kan het juist gebruikt worden om aan te tonen dat het net van jou is, natuurlijk.

  1. De nieuwe roman van m’n man komt ook uit in maandelijkse delen op smashwords. Om alvast, hopelijk, wat spaarcentjes te genereren voor de druk 😉 Ik kan al verklappen dat het een intense thriller is.

  2. Marry

    Zo’n beetje als het feuilleton in de regionale krant. Ik volg Chris! met veel plezier. De overleden blogster Jaixy schreef een vervolgverhaal. En er waren er nog een paar, dacht ik. Nu Smashwords eens zoeken. En ik wacht nog met smart op de definitieve versie van Ge zult maar zes zijn. 😉 ik hoop dat er nog meer blovels zullen volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s