Corona Chronicles: day 64

Het is officieel: vanaf maandag gaat de hele Comunidad Valenciana naar fase 1.

JOEPIE!

Wat een opluchting!

En het feit dat ik nu zo opgelucht ben, doet me vermoeden dat ik me de laatste weken vooral heel hard heb voorgehouden dat ik het allemaal niet zo erg vond, terwijl het me eigenlijk zwaarder viel dan ik aan mezelf dierf toegeven. Waarschijnlijk is dat iets wat je onbewust uitvindt om een situatie aan te kunnen waar je het eigenlijk best moeilijk mee hebt.

Het is ook vreemd hoe lang het duurde eer vandaag mijn frank viel. Ik had het rond zes uur deze namiddag al van de buren gehoord, maar het was pas toen ik daarnet rond middernacht de kranten aan het doornemen was, dat ik besefte dat ik maandag gewoon de metro naar Valencia kan nemen, en met vrienden kan afspreken, en om worteltaart(*) kan gaan. Wat een heerlijk idee…

Dus: maandag krijgen jullie verslag van de eerste stap in fase 1!

Een heel fijn weekend toegewenst allemaal 🙂

 

(*) Ik had die thuis willen maken met een recept dat me hier op de blog aangereikt was (hoe lief was dat?), maar het bakpoeder was overal uitverkocht.

 

 

 

 

Advertentie

13 gedachtes over “Corona Chronicles: day 64

    1. Geen zorgen, we bijven voorzichtig, hoor. We gaan sowieso heel weinig mensen zien, we maken eigenlijk spontaan een soort “bubbel” (zij het wel met iets meer dan 4 personen).

  1. Gelukkig bestaat die mogelijkheid om jezelf onbewust het gevoel van ‘help ik houd dit niet uit’ te besparen. En nu lijken de meesten normale dingen heerlijk. Hopelijk blijft iedereen voorzichtig.
    Maar elke verworven nieuwe vrijheid is heerlijk

  2. Die opgelegde ketenen zijn natuurlijk niet fijn. Liever nemen we onze eigen verantwoordelijkheid, en hopen dat iedereen dat doet… Goed weekend en veel – voorzichtig – plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s