reclaam: camping Casa Valerosa

(Deze post wordt niet gesponsord, ik maak altijd uit vrije wil reclame. En als je op deze blog advertenties ziet, is dat omdat ik de gratis versie van wordpress gebruik.)

 

Voor wie deze zomer toch naar Spanje wil, en met de eigen wagen tot hier wil rijden, heb ik een mooie tip: camping Casa Valerosa, tussen Barcelona en Valencia.

Ik ga heel eerlijk zeggen dat ik er nog niet zelf ben geweest, maar de website ziet er veelbelovend uit, en de besprekingen zijn allemaal positief. De camping wordt gerund door Vlamingen.

Dus voor wie deze zomer risicoloos (*) op vakantie wil naar Spanje, kan dit een goed alternatief zijn.

 

(*) Ge moet dan niet op de Franse autostade onder een oplegger rijden, natuurlijk.

 

 

 

Advertentie

17 gedachtes over “reclaam: camping Casa Valerosa

 1. Jan dela Roche

  Als dan toch reclame toegelaten is en je zoekt een B&B ongeveer halfweg, in de buurt van Montelimar:
  Odette HENRI
  B&B Chambres d’Hôtes
  Appartement séjour agréé Tourisme
  98 rue des Tilleuls
  26740 Saint Marcel les Sauzet
  06.87.36.42.06
  http://www.bedandbreakfast26.fr
  Odette spreekt Frans (uiteraard), maar ook meer dan een woordje Engels, Duits en zelfs Nederlands. Bij het ontbijt krijg je honing uit eigen bijenkorven, zelfgemaakte confituur (uit dezelfde tuin) enz.

  1. Meer dan 900 km van bij ons thuis, dat is voor ons zo’n 200 km te veel om op één dag te rijden. En ik denk dat wij van iets meer luxe houden. Frankrijk stikt sowieso van de mooie chambres d’hôtes.

 2. Wil die mensen verwittigen dat het wc-papier bijna op is!
  Gelukkig zag ik de foto van het toilet en kan tijdig ingegrepen worden. Ik heb er nu niet op gelet of het een naturistencamping is of niet. Is het niet zo, kun je nog steeds je badpak gebruiken voor … jeweetwel. Is het wél zo, zit je met een gigantisch probleem!

 3. Dankjewel voor de verrassende blog, Kathleen. Het waren erg onzekere maanden, maar wij kijken er nu weer enorm naar uit om een fijne zomer tegemoet te gaan samen met onze gasten.
  Het voordeel van kamperen op een natuurcamping met grote plekken is dat je je eigen bubbel een beetje kan behouden als je dat verkiest. En uiteraard voorzien we hier en daar wat aanpassingen. Maar het wordt zeker niet minder gezellig. En de streek had erg weinig besmettingen, het is hier dan ook geen drukke Costa, kleine privéstrandjes en kilometerslange zandstranden in de Ebro-delta. En verder heel veel olijfgaarden en andere ongerepte natuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s