Corona Chronicles: day 73

We hebben bezoek (jeej!): een collega van Alfonso samen met haar echtgenoot en kinderen. Dat is dus een laag besmettingsrisico, want ze zien elkaar al op het werk, en ook: ik ga het dus even kort houden, want ook al is het kwart voor 12, het bezoek is nog niet naar huis (Spanje he).

Wel even een kleine observatie, en dat is de volgende. De weinige vrienden en familieleden die ik de afgelopen week gesproken heb, vertoonden bijna allemaal één bepaald gedrag: ze konden amper stoppen met praten. Ze babbelden zich te pletter. Zo blij waren ze dat ze eindelijk weer in levende lijve met een ander persoon, of, in het geval van ouders, met een andere volwassene konden praten.

Ja, het werd tijd dat er wat druk van de ketel werd gelaten.

Buenas noches, allemaal 🙂

 

 

Advertentie

15 gedachtes over “Corona Chronicles: day 73

   1. Ja alleen die bubbel. Maar wij hebben geen bubbel. Want wie kies je en vooral wie niet? Pff…
    Mijn vriendin is nu eventjes geweest in de tuin met meters afstand. Maar deugd dat dat gedaan heeft!!! 😊

 1. Mrs. Brubeck

  Gek, dat een mens superblij is met bezoek, terwijl dat voor 3 maanden de gewoonste zaak van de wereld was. En ja, ik herken dat wel dat “veel babbelen”…. wel grappig eigenlijk!

 2. Affodil

  Grote verrassing gisteravond: De Crem kondigde aan dat vanaf vandaag familiebezoek over de grenzen heen màg! Ik heb gewacht tot ik het zwart op wit in de kranten zag vanmorgen, én ook nog bevestigd hoorde op de radio, want Pietertje heeft de laatste tijd al meer dan eens vóór zijn tijd getoeterd. Maar morgen komt mijn moeder dus op bezoek. Haar stem was eventjes onvast toen ik haar aan de telefoon had. Eindelijk uit haar kot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s