Hier ben ik weer!

Met “hier” bedoel ik zowel de blog als het Spanjeland, want na meer dan een maand België ben ik weer thuis en zit ik klaar om mijn blog uit vakantiemodus te halen.

Uiteraard dient er geschreven te worden over hoe het was, om na zo lang uitstellen en uitkijken weer naar mijn geboorteland te gaan. Maar ik voel me alsof ik twee jaar lang op de top van een rollercoaster heb gestaan, wachtend tot het licht van rood op groen zou springen, en nu ik eindelijk de hele rit gemaakt heb, sta ik een beetje beduusd op de vaste grond en weet niet goed wat me overkomen is.

Misschien moet het allemaal nog wat bezinken.

En dat bezinksel zal ik de komende weken met jullie delen. Want terugkomen van België en niets te vertellen hebben, dat is vrijwel onmogelijk.

Dan neem ik trouwens gelijk de andere onderwerpen weer op, want ik heb hier nog altijd een boek over Nederlanders dat besproken wil worden, evenals een roman van Mohamed Mbougar Sarr, en ik werd (tot mijn vreugde) verschillende keren gevraagd of ik behalve die onderbroeken echt nog niets nieuws gekocht had dit jaar. En dan mag er ook nog ergens een post bij over vliegschaamte en waarom ik toch weer het vliegtuig genomen heb.

Aan inspiratie geen gebrek, dus laat het nieuwe schooljaar maar beginnen 🙂

Advertentie

24 gedachtes over “Hier ben ik weer!

      1. Het was ook wel erg memorabel, met dronken leerkrachten die door het open raam gedichten lezen en mevrouwen die katten voelen waar er geen zijn (of wel?) 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s