Het Boek (9): ¡Matador!

Lieve mensen, vanaf nu mag er officieel gejuicht worden en wel met de kreet uit de titel, want het contract is getekend! In het voorjaar verschijnt mijn boek bij de jonge, Vlaamse uitgeverij Matador. Alleen al om die naam kon het niet mooier uitkomen. Sinds gisteren sta ik met mijn snoet en bio bij de andere auteurs op hun website (zie hier).

We zijn het ondertussen ook eens geworden over de titel. “De diefstal van april” zal het boek heten, naar deze klassieker van Joaquín Sabina:

Ik wens jullie allemaal een bijzonder nieuw jaar, waarin oude banden aangehaald en nieuwe banden gesmeed worden. Want zoals Audrey Hepburn zei: “The best thing to hold onto in life, is each other.”

Gelukkig Nieuwjaar!

Advertentie

44 gedachtes over “Het Boek (9): ¡Matador!

   1. Siiiisiiii ! Als je Jeroen, de Matador, in Asse komt bezoeken spring dan eens bij ons binnen… de champagne staat al koud en als je het nog hebt ken je ook het adres 😉
    En doe ook je mede-auteur Ellen de groeten als je haar tegenkomt.

   1. Heb ik ook wel gedaan, maar met een schriftje kan je in het donker niet zien waar je al geschreven hebt, terwijl je bij een vers blaadje wc-papier zeker weet dat er niets opstaat!

 1. Kleine Atlas

  Oh Kath, ik zit hier te stralen achter mijn laptop, ik ben supertrots op je en blij!! En
  – wat een prachtige foto
  – wat een toffe bio
  – wat een heerlijke naam is die uitgeverij
  – fijne titel

  Schakel ons zeker in als het tijd is voor pre-orders!

 2. Oh wat heerlijk! Ik sta te popelen! (En nu al druk aan het piekeren hoe ik eraan ga komen – of is het geraken in het Vlaams?😁)
  Heel passend inderdaad… Gefeliciteerd, en dat je een blij 2022 mag hebben!!

  1. Dankjewel Vero! Ik veronderstel dat je het ook wel vanuit Nederland zal kunnen bestellen, het zal ook wel op enkele webwinkels te vinden zijn… Donderdag ga ik onderhandelen met een graffiti artieste hier in Valencia die een keimooie tekening heeft die ik graag op de cover wil. Dus ga ik proberen of ze me de rechten wil verkopen… Spannend 😉

   Jij ook een fijn 2022 gewenst!

   1. Wildcard

    Niet loslaten en regelmatig je licht opsteken, in de uitgeverij-wereld kan je anders nogal eens voor onaangename verrassingen komen te staan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s