Matador: problemen tot in IJsland

Kennelijk ben ik niet de enige die een moeilijke relatie heeft met Uitgeverij Matador. Fotograaf Jeroen Van Nieuwenhove had nog veel slechtere ervaringen dan ik en doet daar verslag van op zijn website. Zijn straffe verhaal kan je hier lezen.

En het is echt wel een straf verhaal, want hij had zijn eigen boek al zelf uitgegeven, en is dankzij Matador toch nog in de problemen geraakt.

(Voor het geval de link niet werkt: https://jvn.photo/matador-uitgeverij-mijn-verhaal/).

Advertentie

18 gedachtes over “Matador: problemen tot in IJsland

  1. Ik heb heel veel uitgeverijen aangeschreven, maar de betrouwbare uitgevers hebben natuurlijk al voldoende schrijvers, dus die nemen maar heel moeilijk nieuwe mensen bij aan. En deze leek wel betrouwbaar omdat hij al een aantal boeken kennelijk zonder problemen had uitgegeven. Ik had het echt niet zien aankomen. Niemand van ons, eigenlijk.

 1. Kathleen

  Amai, die Jeroen heeft ook zijn peren gezien met Matador. Misschien kan je ool zoals Jeroen doen: mail sturen dat je de samenwerking onmiddellijk wil beëindigen omdat ze zich niet aan hun woord houden (contractbreuk). Vermoedelijk wil die zaakvoerder dan ook een conference call (wat je dan kan opnemen), zo sta je sterker. En vooral: contacteer Schrijverspunt ook maar, die bieden hulp 🙂
  Veel succes, Kathleen!

   1. Kathleen

    Graag gedaan 🙂
    Ik heb ook al een e-mail naar Matador gestuurd i.v.m. jouw situatie, en inderdaad: geen reactie…

 2. Kan ik zoooo slecht tegen, zulk onrecht… Als zulke boeven zich nou eens richten op het pesten van andere boeven, en de goeien met rust laten! Ik duim voor een verdiende ontsnapping…🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s