Over deze blog

Op 3 september 2008 verliet ik mijn Belgisch thuisland en reisde naar Spanje om daar een nieuw leven op te bouwen met de Spanjaard van mijn dromen.

Aanvankelijk ging deze blog daarom over het leven van alledag in het Valenciaanse dorp waarin ik woon, kwestie van het thuisfront in de Lage Landen een idee te geven over hoe het er hier aantoe gaat. Die posts kan je vinden onder de categorie “Rafelbunyol” (ofwel onder de berichten van november 2014 tot oktober 2015).

Na dat jaar besloot ik deze blog om te toveren tot een schrijfblog, met extra aandacht voor de creatieve en de psychologische kant van het schrijven, en hopelijk af en toe wat nieuws over homemade tekstjes.

Ik hou ook een Engelstalige blog in de lucht: allesuitdekast.wordpress.com

 

Veel leesplezier 🙂

 

BlogSociety

<img src=”http://widget.boomads.com/widget/widget62?widgetid=62&clientid=50807763ef4a4160b67493c4436f9a58&#8243; width=”0″ height=”0″ style=”display:none”></div>

5 gedachtes over “Over deze blog

 1. Ine

  Ik kijk er naar uit om dag na dag of week na week te volgen! Benieuwd, niet alleen naar wat je schrijft, maar vooral Kathleen, naar hoe je het zal schrijven!
  Succes en veel plezier bij het schrijven!

 2. Dag Kathleen! Ik kwam toevallig op je blogs terecht, fijn gerief! Ik ben net beginnen bloggen en worstel nogal met de vraag of ik nu in het Nederlands dan wel in het Engels moet/wil/wens te bloggen. Jij hebt er dus van elks eentje. Hmm, die optie had ik dus nog niet overwogen…

  1. Hey Anouck, fijn je hier te ontmoeten!
   Ik heb er ook lang over getwijfeld hoe ik het zou doen, en uiteindelijk bleek dit wel de beste optie. Met Engels heb je een veel breder bereik, en in het Nederlands zit je dichter bij de Nederlandse en Belgische cultuur. Het is wel niet zo makkelijk om beide balletjes in de lucht te houden (ik sla wel eens een paar weken over op de ene of de andere blog), maar het is een goede oefening om beide talen “in conditie” te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s