Mannen kunnen niet multitasken?

Op mijn ochtendwandeling met de hond kwam ik een man tegen. Hij droeg sportkleren en duwde al joggend een kinderwagen voor zich uit. Toen we elkaar naderden, zag ik dat hij aan zijn arm een leiband had hangen, met aan het einde daarvan een spichtig hondje dat met hem meerende.

Mij ga je niet wijsmaken dat mannen niet kunnen multitasken.

Advertentie

20 gedachtes over “Mannen kunnen niet multitasken?

  1. Ik krijg het vliegend schijt (excuse my French) van die clichéstellingen ‘mannen zijn beter in vrouwen om te …’ en omgekeerd. Moest dit allemaal kloppen, dan zou ik ontegensprekelijk een vrouw zijn. Een hele lelijke, dat wel, maar dat doet er niet toe.

    1. Dat is dus wat er fout zit in onze patriarchale maatschappij he, dat vaardigheden en eigenschappen toegewezen worden naargelang geslacht in plaats van naargelang persoonlijkheid. Dat is ook heel schadelijk voor mannen, vooral voor mannen die zogenaamd vrouwelijke eigenschappen hebben, zoals gevoeligheid, zorgzaamheid en intuïtie. Dus die krijgen van hun omgeving al van kleinsaf de boodschap dat ze die eigenschappen moeten onderdrukken of wegwerken, terwijl het net heel waardevolle eigenschappen zijn in onze samenleving.

  2. Affodil

    Gelukkig was het maar een spichtig hondje. Ik heb het ooit gezien met een border collie. Kwam niet goed. Die kon harder rennen dan het andere eind van de lijn. En de kinderwagen was ook al behoorlijk recalcitrant …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s