Reclaam: mooie meubels en muziek (Leen Heylen)

Een van de creatiefste mensen die ik ken, heeft eindelijk een website die haar talent de shine geeft die het verdient: www.leenheylen.be.

Hebt u oud hout waarvan u een mooi meubel gemaakt wilt zien?

Hebt u zin om live van heerlijke Piaf-chansons te genieten?

Wilt u met kind of kleinkind naar een speelse theatervoorstelling?

Ons Leen doet dat allemaal.

Voor sommige zaken zal het wachten zijn tot na de corona-crisis, maar op de website kunnen jullie alvast van een paar fijne video´s genieten.

Allez, venez!

Advertentie

10 gedachtes over “Reclaam: mooie meubels en muziek (Leen Heylen)

  1. Dat dacht ik ook, wat een talent bij elkaar, maar oh vooral, dat hout bewerken! Wij hebben hier een atelier in de buurt, waar ik al twee keer opdrachten gaf om met oud hout meubels voor ons te maken, maar stiekem droom ik ervan dat zelf te kunnen. In België volgde ik ooit een basissteenkapcursus bij het Agence Wallone du Patrimoine en daar wil(de) ik eigenlijk ook heel graag een houtcursus bij volgen (zonder reclame te willen maken, maar het is gewoon een heel fijn en waardevol instituut, hier een linkje naar hun cursussen: https://agencewallonnedupatrimoine.be/former/formations-pour-adultes-2/). Al zijn die wel eerder puur gericht op monumentenzorg (het steenkappen focuste vb. op het kunnen vormen van stenen ter vervanging van geërodeerde stenen in een gebouw, niet op een beeldhouwwerk of dergelijke), dus denk ik dat ik misschien uiteindelijk toch beter een meubelcursus hier in de buurt zoek dan eenmalig ginder een week een technische cursus te volgen.

   1. Cool!
    Ik heb dat ook nog willen doen joh, ik timmerde vroeger in ons bos zelf meubeltjes in elkaar 🙂 Maar aangezien het ene hobby is waar je precies toch wel wat materiaal voor nodig hebt, en omdat we hier er geen ruimte voor hebben, heb ik die drive maar gelaten voor wat ze was. Maar ik kijk dus ook heel graga naar wat Leen allemaal doet. En steenkappen, ook zo boeiend!
    Ben benieuwd of je er toch een keertje mee begint, we zullen het vast wel zien op de blog, niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s